torsdag 2 augusti 2012

VIVA ESPANA!


Sverige utslaget ur fotbolls EM men då åkte vi till Spanien... och de var kvar i turneringen! Amber skulle flyga för första gången eftersom flygbolaget SAS låter små hundar resa inne i kabinen. Hon skötte sig alldeles utmärkt både på flygplats och i flygplanet. Både passagerare och besättning berömde henne. Amber var väldigt glad att få följa med matte och husse även om hon nog tycker att Spanien är i varmaste laget.


Väl framme i Spanien så var det bara att dra på sig tröjan! Semifinalen mot Portugal såg vi på storbild på baren "Magani" som var fullproppad av spanjorer. Spänningen och stämningen var på topp vid den avslutande straffläggningen då serveringspersonalen slog på sina brickor och hejade fram Spanien. 


Finalen mellan Spanien och Italien såg vi hemma på vår lilla TV eftersom spanjorer är tvungna att smälla så förskräckligt när de är glada. Något som inte alls Amber uppskattar, hon blir riktigt orolig. Självklart vann Spanien och nöjda kunde vi smsa till vänner och bekanta om.... VAD VAR DET VI SA!!!


Fortsättning följer...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar